DSpace
 

Electronic archive of IPPO >
Конференції, семінари (Архів) >
2019 >
Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.ippo.edu.te.ua:8080/handle/123456789/5382

Назва: Здорове харчування – запорука здоров'я
Автори: Яценко, Діана Степанівна
Ключові слова: здоров'язбережувальні технології
здоров'я
Дата публікації: 6-чер-2019
Видавець: КРОК
Бібліографічний опис: Яценко Д.С. Здорове харчування – запорука здоров'я / Яценко Д.С. / Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., (Тернопіль, 06-07 червня, 2019), [ред.кол. : В.Черняк (відп.ред.) та ін.] ; Тернопільський ОКІППО. – Тернопіль: КРОК, 2019 – С. 176-181.
Короткий огляд (реферат): У статті йдеться поняття і цінність здорового харчування; складники здарового харчування, фактори ризику і їх наслідки.
Опис: Визначення здорового харчування і нормальної роботи органів і система людського організму. Огляд ринку (мода, попит і пропозиція) здорового харчування. Розгляд груп продуктів, їх складників; харчових звичок і їх впливу на здоров'я.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.ippo.edu.te.ua:8080/handle/123456789/5382
Розташовується у зібраннях:Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
zbirnuk (1)-176-181.pdf373.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок