Electronic archive of IPPO >
Конференції, семінари (Архів) >
2019 >
Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.ippo.edu.te.ua:8080/handle/123456789/5382
|
Назва: | Здорове харчування – запорука здоров'я |
Автори: | Яценко, Діана Степанівна |
Ключові слова: | здоров'язбережувальні технології здоров'я |
Дата публікації: | 6-чер-2019 |
Видавець: | КРОК |
Бібліографічний опис: | Яценко Д.С. Здорове харчування – запорука здоров'я / Яценко Д.С. / Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., (Тернопіль, 06-07 червня, 2019), [ред.кол. : В.Черняк (відп.ред.) та ін.] ; Тернопільський ОКІППО. – Тернопіль: КРОК, 2019 – С. 176-181. |
Короткий огляд (реферат): | У статті йдеться поняття і цінність здорового харчування; складники здарового харчування, фактори ризику і їх наслідки. |
Опис: | Визначення здорового харчування і нормальної роботи органів і система людського організму. Огляд ринку (мода, попит і пропозиція) здорового харчування. Розгляд груп продуктів, їх складників; харчових звичок і їх впливу на здоров'я. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.ippo.edu.te.ua:8080/handle/123456789/5382 |
Розташовується у зібраннях: | Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|