Electronic archive of IPPO >
Конференції, семінари (Архів) >
2019 >
Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін >
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.ippo.edu.te.ua:8080/handle/123456789/5347
|
Назва: | Організація харчування школярів у фінляндії |
Автори: | Карпусь, Ольга Сергіївна |
Ключові слова: | здоров'язбережувальні технології здоров'я здоровий спосіб життя школярі організація харчування збереження здоров’я |
Дата публікації: | 6-чер-2019 |
Видавець: | КРОК |
Бібліографічний опис: | Карпусь О.С.. Організація харчування школярів у фінляндії / О.С. Карпусь // Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., (Тернопіль, 06-07 червня, 2019), [ред.кол. : В.Черняк (відп.ред.) та ін.] ; Тернопільський ОКІППО. – Тернопіль: КРОК, 2019 – С. 49-51. |
Короткий огляд (реферат): | У тезах зосереджено увагу на тому, як спосіб життя впливає на здоров’я підростаючого покоління, а саме на організації здорового харчування учнів у загальноосвітніх школах Фінляндії. Основу формування
навичок здорового способу життя у школярів становлять уміння формування, збереження та зміцнення здоров’я, необхідність відповідального ставлення до себе й оточуючих. |
Опис: | Харчування в шкільних їдальнях Фінляндії як важлива складова освіти та здоров’язбережувальної роботи зі школярами (здорове харчування і його правильна організація), з урахуванням релігійних мотивів та алергічних особливостей учнів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.ippo.edu.te.ua:8080/handle/123456789/5347 |
Розташовується у зібраннях: | Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін
|
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
|