DSpace
 

Electronic archive of IPPO >
Конференції, семінари (Архів) >
2019 >
Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.ippo.edu.te.ua:8080/handle/123456789/5347

Назва: Організація харчування школярів у фінляндії
Автори: Карпусь, Ольга Сергіївна
Ключові слова: здоров'язбережувальні технології
здоров'я
здоровий спосіб життя
школярі
організація харчування
збереження здоров’я
Дата публікації: 6-чер-2019
Видавець: КРОК
Бібліографічний опис: Карпусь О.С.. Організація харчування школярів у фінляндії / О.С. Карпусь // Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., (Тернопіль, 06-07 червня, 2019), [ред.кол. : В.Черняк (відп.ред.) та ін.] ; Тернопільський ОКІППО. – Тернопіль: КРОК, 2019 – С. 49-51.
Короткий огляд (реферат): У тезах зосереджено увагу на тому, як спосіб життя впливає на здоров’я підростаючого покоління, а саме на організації здорового харчування учнів у загальноосвітніх школах Фінляндії. Основу формування навичок здорового способу життя у школярів становлять уміння формування, збереження та зміцнення здоров’я, необхідність відповідального ставлення до себе й оточуючих.
Опис: Харчування в шкільних їдальнях Фінляндії як важлива складова освіти та здоров’язбережувальної роботи зі школярами (здорове харчування і його правильна організація), з урахуванням релігійних мотивів та алергічних особливостей учнів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.ippo.edu.te.ua:8080/handle/123456789/5347
Розташовується у зібраннях:Здоров’язбережувальні технології закладу освіти в умовах сучасних освітніх змін

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
zbirnuk-49-51.pdf338.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Перегляд статистики

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Valid XHTML 1.0! Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок